GÖRÜNTÜLÜ

Arzu Savaş: Oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkalım

DEM Parti Qers Belediyesi Eşbaşkan adaylarından Arzu Savaş, bu seçimin halklar için tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Gelin oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkalım. Kendimizi de, kentimizi de beraber yönetelim” çağrısında bulundu.

YEREL SEÇİM

Türkiye ve Kurdistan’da gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Halkların barış ve kardeşlik içinde yaşadığı Qers’te, belediye kayyum gasbı altında bulunuyor. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) Qers Belediye Eşbaşkan adaylarından Arzu Savaş, bu seçimin halklar için tarihi bir öneme sahip olduğunu söyledi.


Seçime birkaç gün kaldığını söyleyen Arzu Savaş, “Bu seçim bizim için tarihi bir öneme sahip. Kayyumlarla gasp edilen belediyelerimizi geri almanın fırsatı ve zamanı gelmiştir. Bunun için sandıklara gidip, sandıklarımızı korumalı ve oylarımızı kullanmalıyız. Eğer oyunuzu kullanacağınız il ve ilçenin dışında iseniz en yakın il ve ilçe örgütlerimize gidin oradaki görevli arkadaşlarımız sizlere yardımcı olacaktır. Gelin oylarımıza ve sandıklarımıza sahip çıkalım. Kendimizi de, kentimizi de beraber yönetelim” şeklinde konuştu.